Bakkerij van der Most maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden. Door op “Sluiten” te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie over cookies en het gebruik van jouw gegevens door van der Most vind je terug in onze:
-
Achterhoeks roggebrood
2.75 -
Crackers koolhydraat arm
Crackers met een verlaagd koolhydraat gehalte. Per 10 verpakt.
2.95 -
Crackers mais/kaas
2.50 -
Ontbijtkoek
Vetarme ontbijtkoek bereid met echte honing.
-
Pindakaas naturel
De naturel pindakaas wordt enkel gemaakt van pinda’s, een klein beetje zout en een klein scheutje arachideolie om de pindakaas wat smeuïger te maken. Een potje bevat 300 gram pindakaas en wordt geheel met de hand gemaakt en verpakt. Omdat er geen stabilisator in de pindakaas zit, kan de olie zich na een tijdje van de andere ingrediënten gaan scheiden. Om de pindakaas smeuïg te houden, is mijn tip om de pindakaas in de gesloten pot op zijn kop te bewaren op een donkere plek. Pindakaas is lang houdbaar, dit komt omdat pinda’s van zichzelf al veel olie bevatten.
5.50 -
Roeloffzen bakkersbeschuit
Naturel beschuit:
Een brosse beschuit, vol van smaak. Hapt heerlijk weg! Wordt gemaakt volgens origineel recept van bakker Roeloffzen in Hogehexel.
Meergranen beschuit:
Een knapperig meergranen beschuit. Wordt op smaak gebracht met gerstenmout en bevat onder andere lijnzaad, pompoenpitten, sesamzaad en zonnebloempitten.
-
Vechtdal cruesli 300gr.
Cruesli bestaande uit vier streekeigen granen, gezoet met honing zonder toevoeging van suiker.
4.95