• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Vers uit eigen bakkerij.
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
Assortiment

Categorieën:

Maatschappelijke betrokkenheid

Bakkerij van der Most staat midden in de samenleving en daarom probeert de bakkerij maatschappelijk betrokken te zijn. De maatschappelijke betrokkenheid van de bakkerij uit zich in verschillende vormen. Naast ons sponsorbeleid uit het zich in:

Gezondheid

Gezondheid staat hoog in het vaandel bij Bakkerij van der Most. Om een positieve bijdrage te leveren aan een gezonde levensstijl komt er volledige transparantie betreft de ingrediënten van alle artikelen van Bakkerij van der Most. Daarnaast worden veel artikelen aangeboden die rijk zijn aan vitamines, vezels, mineralen en voedzame koolhydraten.

Lokaal grondstoffen verbouwen

Bakkerij van der Most verbouwt en koopt haar grondstoffen op lokaal gebied. Zo is de bakkerij in staat om producten aan te bieden waarvan alle ingrediënten afkomstig zijn uit de streek. Deze streekeigen producten maken deel uit van ons uitgebreide assortiment. In de toekomst worden nog meer grondstoffen lokaal verbouwd.

Samenwerking met de voedselbank

Producten die niet meer verkocht worden in de winkels, maar nog wel geschikt zijn voor consumptie, worden ingevroren en om de week gedoneerd aan de voedselbank. Uitgangspunt bij donatie is dat de voedselveiligheid van het product gegarandeerd is. Zo steunt Bakkerij van der Most gezinnen in Nederland die onder de armoedegrens leven.

Stageplek voor scholieren

Bakkerij van der Most is een erkend stagebedrijf. De bakkerij biedt twee verschillende stages aan. De “snuffelstage” voor scholieren en een stage voor scholieren/studenten met een leerachterstand. De snuffelstage is een kortdurende stage die vooral bedoeld is om kennis te maken met de verschillende kanten van het werken in de bakkerij. Via de snuffelstage krijgen scholieren een goede indruk van de praktijk. Daarnaast biedt de bakkerij voor scholieren/studenten met een leerachterstand. Met deze stage krijgt de doelgroep een kans aan om zich te ontplooien op de werkvloer. De werkzaamheden worden afgestemd op het niveau van de stagiair. Tijdens de stage vindt er intensieve begeleiding en evaluaties in samenwerking met de school plaats. Deze stageplek is momenteel al in gebruik.

Kubus

Bakkerij van der Most voorziet de Kubus in Lemelerveld van werkzaamheden zoals het inpakken van producten en helpen met het bezorgen van producten. Daarnaast verzorgt de bakkerij dagelijks de lunch van de cliënten van de Kubus, organiseert het jaarlijks een uitje en geeft het regelmatig een kijkje in de bakkerij. Op deze manier komen de cliënten in aanraking met nieuwe ervaringen.

Stichting Joris Bezorgt

Stichting Joris Bezorgt fietst door Dalfsen op een authentieke bakfiets en bezorgt diverse producten vers bij mensen thuis.
• Dit doen zowel Joris,  groente en fruit van Kwekerij Eef Stel
• Joël, vers brood van bakkerij van der Most

Onze helden zijn in dienst van de stichting Joris Bezorgt die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een eerlijke kans geeft. En als kers op de spreekwoordelijke heerlijke van der Most taart is het bezorgen nog gratis ook! Voor meer informatie kunt u terecht op onze website jorisbezorgt.nl en jorisbezorgt@gmail.com