• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Vers uit eigen bakkerij.
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
Assortiment

Categorieën:

Bruidstaarten

Een van de hoogtepunten van je trouwdag is het aansnijden van de bruidstaart. Het moment is afhankelijk van de indeling van de dag maar vaak wordt de bruidstaart aan het begin van de receptie geserveerd. Als je een lunch of diner geeft, kun je de bruidstaart overigens ook als dessert laten serveren.

Het begint bij de basis

De basis van een taart is een biscuitcake. Dit is een luchtig soort cake dat zonder boter wordt gemaakt waardoor de taart geen zware hap, maar een evenwichtige taart wordt. Wij bakken de taarten standaard in vanillesmaak, maar ook de smaken chocolade of red velvet biscuit behoren tot de mogelijkheden. Tevens kunnen wij de vanillecake op kleur brengen.

Bekleding & decoratie

De taarten worden over het algemeen met fondant bekleed. Fondant heeft een neutrale, zachte vanille smaak en combineert heerlijk met de cake en diverse vullingen. Naast fondant zijn marsepein, crème en chocolade ook een mogelijkheid. Decoraties worden gemaakt naar jullie wensen zodat de taart ook een echte droomtaart wordt. Hierbij kan je denken aan diverse bloemen, figuren of symbolen.

Vulling combinaties

Wanneer het biscuit gebakken is wordt het in drie lagen gesneden en gevuld met één of twee soorten vullingen. Meerdere lagen kan uiteraard in overleg. Bij het voorgesprek ontvangen jullie een proeverij met de vijf meest gekozen vullingen. Uiteraard kunnen jullie zelf ook een vulling aandragen. Denk hierbij aan de vulling van je favoriete snoep, chocolade, koek of je favoriete smaak van een schepijsje.

Afspraak maken

Voor een bruidstaart kan je een afspraak inplannen maken met één van onze specialisten. Zij vertellen jullie precies wat de mogelijkheden zijn. Samen bespreken jullie de wensen door om tot de droomtaart te komen. Het moet tenslotte een hele speciale taart worden. Een vrijblijvende afspraak kan gemaakt worden door onderstaand formulier in te vullen.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Hieronder hebben we een aantal voorbeelden geplaatst, zo kunt u zich alvast een beetje oriënteren.