Bakkerij van der Most maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden. Door op “Sluiten” te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie over cookies en het gebruik van jouw gegevens door van der Most vind je terug in onze:
-
Aardbeien kwarkpunt
2.25 -
Aardbeienschelpje
Gesuikerde roomboter korstschelp met verse aardbeien uit het vechtdal.
2.45 -
Aardbeienvlaaitje
Verse aardbeien op een vlaaibodempje van gistdeeg.
2.45 -
Appel-kaneelpunt
2.25 -
Appelpunt
2.25 -
Bananensoes
2.25 -
Bolgebak tiramisu
2.25 -
Gesorteerd gebak
2.25 -
Glutenvrij aardbeiengebak
2.95 -
Glutenvrij bosbessengebak
2.95 -
Glutenvrij chocoladegebak
2.95 -
Glutenvrij perzikgebak
2.95 -
Hazelino
2.25 -
Karamelino
2.25 -
Kersenschelp
2.25 -
Kindergebakje
1.75 -
Koemelkvrij gebak (Vegan)
Een veganistische aardbeienmousse tussen laagjes van chocolade biscuitgebak met aardbeiblokjes in een zachte mousse. Gedecoreerd met krokante chocoladedruppels en een fruitige aardbeien samenstelling om het compleet te maken.
100 % VEGAN
2.95 -
Lepelgebak
2.25 -
Minislofje aardbeien
2.45 -
Minislofje limoen
Minislofje met limoenbavaroise en frisse limoenvulling.
2.25 -
Mokkapunt
2.25 -
Monchougebakje
Monchougebakje met kersenvulling op een bodem van Dalfser Moppen crumble.
2.25 -
Moorkop
2.25 -
Petit fours
1.50 -
Petit glacé
Mini amarettikoekje met een bolletje botercreme gedipt in de glazuur of chocolade.
0.80 -
Schwarzwalder kirschpunt
2.25 -
Slagroom cakegebak
2.25 -
Slagroomsoes
-
Tompouce
2.25 -
Vlaaitje zonder toegevoegde suikers
Luchtig gerezen gistdeeg met verrukkelijke vullingen zonder toegevoegde suikers.
2.25 -
Vruchtenvlaaitje
In de zomer ook beschikbaar als schelpje
2.45