Bakkerij van der Most maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden. Door op “Sluiten” te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie over cookies en het gebruik van jouw gegevens door van der Most vind je terug in onze:
-
Mokkataart
-
Mueslibol
-
Panettonecake
Traditionele Italiaanse kerstcake, een frisse cake met stukjes sinaasappel, appel en rozijnen.
6.95 -
Pesto stokbrood
2.50 -
Petit four kerst
Mini gebakjes in kerststijl.
1.90 -
Plukbrood
Lekker met je handen plukken. Heerlijk met tapenade, roomboter met zeezout of olijfolie.
3.25 -
Redvelvet tulband met witte chocolade
Redvelvet tulband met witte chocolade creme en abrikozenjam.
14.95 -
Roomboter Amandelkrans
Met echte roomboter bereidde ambachtelijke Kerstkrans gevuld met 100% amandelspijs.
12.50 -
Roomboter amandelstaaf
Met echte roomboter bereidde ambachtelijke Kerststaaf gevuld met 100% zuivere amandelspijs.
6.50 -
Roombroodje
-
Rozijnenbrood
Rijkelijk gevuld rozijnenbrood
-
Rozijnenwegge 5 plakken
3.25 -
Sacher caketulband met frambozenjam
Chocolade caketulband met frambozenjam
13.95 -
Sallandse krentenwegge
Heerlijke malse Sallandse krentenwegge.
-
Saucijzenbroodje
Saucijzenbroodje met vers gehakt van de lokale slager.
2.50 -
Slagroomtaart
-
Spelt stokbrood
2.50 -
Suikerbrood
Door dat de suiker gaat carameliseren in de oven krijgt het brood een mooi goud bruine kleur, en een combinatie van suiker en kaneel geeft het een bijzondere smaak.
-
Tapas stokbrood
2.50 -
Vechtbroodje
-
Vechtzomp
De perfecte combinatie van brood en koek gevuld met rozijnen, bitterkoekjes en vleugje kaneel. Vervaardigd van streekeigen graan.
7.50 -
Voorgebakken stokbroodjes
2.00 -
Vruchtentaart
-
Westermolentjes
-
Wit stokbrood
2.00 -
Zachte bruine bol
-
Zachte bruine bol gesorteerd
-
Zachte volkorenbol
Volkorenbollen op basis van 100% volkorenmeel.
-
Zachte witte bol
Ambachtelijke kadetten.
-
Zachte witte bol gesorteerd
-
Zonnepuntje
-
Zoute stengels
4.50