Beschrijving
Traditioneel tarwebrood dat al jaren volgens vast recept wordt gemaakt. Het brood wordt gemaakt van een mix tussen volkorentarwemeel en tarwebloem. Hierdoor is de structuur zacht en luchtig. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
Ingrediënten
water (33.24 %), TARWEBLOEM (30.70 %), VOLKORENTARWEMEEL (29.10 %), SESAMZAAD (ongepeld) (2.71 %), gist (1.21 %), bakkerszout (1.21 %), GERSTEMOUTMEEL (0.73 %), dextrose (0.36 %), plantaardige olie(raapzaad (0.36 %)), tarwemoutmeel (0.27 %), emulgator(E472e (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono- en diacetylwijnsteenzuur) (0.05 %)), plantaardig vet(palm (0.05 %)), enzymen, GERSTEMOUTEXTRACT, kaliumjodide, antiklontermiddel(E535 (natriumferrocyanide))
Voedingswaarde (per 100 gram)
- 966 Kj
- 231 Kcal
- 38.9g Koolhydraten
- 0.7g Waarvan suikers
- 9.2g Eiwit
- 3.2g Vetten
- 0.7g Waarvan verzadigd
- 3.7g Vezels
- 1.19g Zout