zoek!

Bruidstaarten
Ook voor de bruidegom.

Een van de hoogtepunten van je trouwdag is het aansnijden van de bruidstaart.
Het moment is afhankelijk van de indeling van de dag maar vaak wordt de bruidstaart
aan het begin van de receptie geserveerd. Als je een lunch of diner geeft,
kun je de bruidstaart overigens ook als dessert laten serveren.

Het begint bij de basis
De basis van een taart is een biscuit cake. Dit is een luchtig soort cake dat zonder boter wordt gemaakt waardoor de taart geen zware hap, maar een evenwichtige taart wordt.

Wij bakken de taarten standaard in vanillesmaak maar ook de smaken chocolade of red velvet biscuit behoren tot de mogelijkheden. Tevens kunnen wij de vanillecake op kleur brengen.

Bekleding & decoratie
De taarten worden over het algemeen met fondant bekleed. Fondant heeft een neutrale, zachte vanille smaak en combineert heerlijk met de cake en diverse vullingen.

Decoraties worden gemaakt naar jullie wensen zodat de taart ook een echte droomtaart wordt. Hierbij kan je denken aan diverse bloemen, figuren of symbolen.

Vulling combinaties
Wanneer het biscuit gebakken is wordt het in drie lagen gesneden en gevuld met één of twee soorten vullingen. Meerdere lagen kan uiteraard in overleg. Bij het voorgesprek ontvangen jullie een proeverij met de vijf meest gekozen vullingen. Uiteraard kunnen jullie zelf ook een vulling aandragen. Denk hierbij aan de vulling van je favoriete snoep, chocolade, koek of je favoriete smaak van een schepijsje.

Etagères
Het is uiteraard ook mogelijk om een etagère bij de taart te huren. Denk hierbij aan een stoere boomstam of een prachtige toren. Kijk hier voor een overzicht van onze etagères.

Afspraak maken
Voor een bruidstaart kan je een afspraak inplannen maken met een van onze
specialisten. Zij vertellen jullie precies wat de mogelijkheden zijn.
Samen bespreken jullie de wensen door om tot de droomtaart te komen.
Het moet tenslotte een hele speciale taart worden.Hieronder hebben we een aantal voorbeelden geplaatst, zo kunt u zich alvast een beetje oriënteren.
 

Kies bestand

Selecteer hieronder het bestand dat u op het product wilt laten drukken. Toegestande bestandsformaten zijn JPG, GIF en PNG.

Wachtwoord vergeten

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuw account aanmaken

 • Persoonlijke details
  *
  *
  *
  *
 • Adresgegevens
  *
  *
  *
  *
 • Wachtwoord
  *
  *
 • Nieuwsbrief
*
De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht