zoek!

Kiembrood
SamenLoop voor Hoop.

De winkels van Bakkerij van der Most verkopen tot en met september 2017 uniek Kiembrood. Van elk verkocht heel kiembrood gaat € 0,50 naar de SamenLoop voor Hoop in Dalfsen. Het geld wordt gebruikt voor kankeronderzoek. De opbrengst gaat volledig naar KWF Kankerbestrijding. Wie helpt ons mee?

De actie is een samenwerking van KWF, Koopmans Meel en ambachtelijke bakkers. Doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Deelnemende bakkers steunen met de verkoop van Kiembrood hun eigen regionale SamenLoop voor Hoop. De SamenLoop voor Hoop in Dalfsen start op vrijdag 22 september. 

SamenLoop voor Hoop is voor iedereen die met kanker te maken heeft of heeft gehad. Tijdens de 24-uurs wandelestafette wordt stilgestaan bij kanker, wordt het leven gevierd én geld ingezameld voor KWF. Koop je een Kiembrood bij de winkels van Bakkerij van der Most, dan steun je direct KWF.

Kiembrood is smakelijk en zit boordevol tarwekiemen. Het wordt gemaakt van speciaal kiemmeel, ontwikkeld door Koopmans Meel. Van de opbrengst van elke verkochte zak kiemmeel doneert Koopmans Meel ook 25% aan KWF. Op 23 september overhandigen wij het eindbedrag van de actie aan SamenLoop voor Hoop in Dalfsen.

Kies bestand

Selecteer hieronder het bestand dat u op het product wilt laten drukken. Toegestande bestandsformaten zijn JPG, GIF en PNG.

Wachtwoord vergeten

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuw account aanmaken

 • Persoonlijke details
  *
  *
  *
  *
 • Adresgegevens
  *
  *
  *
  *
 • Wachtwoord
  *
  *
 • Nieuwsbrief
*
De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht