• Voor 17:00 besteld, morgen in huis!
  • Vers uit eigen bakkerij.
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
Assortiment

Stoete

Wil je een echt authentiek brood proeven? Kies dan eens voor Stoete, brood zoals het vroeger werd gebakken.

Onze bakkers bakken dit brood op authentieke wijze. Het brood wordt handmatig verwerkt en na een langdurig rijsproces, in een speciale oven op de vloer gebakken. Hierdoor krijg je een steviger brood met een doorbakken korst.

Stoete is een volledig streekeigen brood, gemaakt op basis van desem. De grondstoffen komen vrijwel volledig uit het Vechtdal. Het graan wordt bijvoorbeeld duurzaam verbouwd op de Vechtdalakker van Landgoed Vilsteren, dus zonder gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. De verbouw en het oogsten wordt verzorgd door Landbouwbedrijf Laarbrug en het pellen en malen van het graan wordt verzorgd door Vechtdalgranen met behulp van zonne-energie. Een echt gezond streekproduct dus, dat ook nog eens kleurstofvrij is!

Stoete is verkrijgbaar in verschillende varianten: spelt, haver, krenten met anijs, karamel met noten en gember met kaneel. Afhankelijk van het seizoen zijn er ook andere soorten Stoete verkrijgbaar, zoals Stoete met asperges uit de streek. Nieuwsgierig? Bestel Stoete in onze online bakkerswinkel.

https://www.bakkerijvandermost.nl/wp-content/uploads/2021/06/irobot-roomba-670-reviews.html https://trouwkaartenwinkel.nl/wp-content/uploads/2021/06/dildo-sex-indian.html